0575-523042

Woortman ICT

Advies en beheer

 

Over telecom

 

Telecommunicatie vervult al decennia lang een belangrijke rol in onze communicatie behoefte. Gewoon kunnen bellen met een telefoon is vanzelfsprekend geworden. Bellen met een telefooncentrale of een vaste telefoon kan analoog via POTS, digitaal via ISDN, digitaal via Voice over IP en draadloos digitaal via DECT.

 

Mobiel telefoneren is pas sinds de jaren negentig gemeen goed geworden. Inmiddels is ook dankzij nano technologie, onbeperkt geheugen, software en apps maar ook onze steeds snellere samenleving de mobiele telefoon niet meer weg te denken. Getuige het feit dat er in 2012 in totaal 1,7 miljard mobiele telefoons zijn verkocht! Bellen met een mobiele telefoon geschied traditioneel via GSM.

 

Uiteraard bestaat telecommunicatie niet alleen uit de mogelijkheid om mee te telefoneren maar het vormt ook de basis van alle infrastructuur voor internet zoals ADSL, SDSL, Glasvezel en alle andere vormen data communicatie.

Telecom

Met brede kennis van de markt weten wij wat er te koop is, hoe de contracten worden aangeboden en weten wij welke leveranciers wel of geen toegevoegde waar voor u kunnen zijn. U kunt bij ons terecht voor telecom advies, beheer van netlijnen, aansluitingen, verbruik, mobiele data oplossingen en ondersteuning op hardware. Wij zijn bekend met de technieken en ook met de valkuilen.

 

Met onze kennis en ervaring zoeken wij samen met u naar potentiele leveranciers, de beste oplossingen, prijzen en voorwaarden. Om zo onafhankelijk mogelijk te kunnen adviseren zijn wij niet aangesloten bij providers of toeleveranciers en verkopen wij derhalve ook geen producten en abonnementen.

 

Wij adviseren en ondersteunen onze klanten bij het aangaan van nieuwe contracten of het doen van wijzigingen in bestaande contracten. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor het vinden en inkopen van de juiste oplossingen en diensten op gebied van kantoorautomatisering, vaste telefonie, mobiele telefonie en internet verbindingen.

Eenvoudig besparen

 

In bestaande telecom omgevingen is het vaak heel goed mogelijk om te verbeteren. Denk aan het herzien van uw abonnementen, contracten en infrastructuur. U kunt hierbij ook denken aan kostenbesparende maatregelen zoals het overstappen naar een andere provider maar ook het toepassen van een GSM gateway, Voice over IP of het traceren en opheffen van oude telefoonlijnen welke nog verborgen liggen in uw contracten.

Ontwikkeld door Woortman ICT.