0575-523042

Woortman ICT

 

 

ICT

ICT beheer staat voor zorg dragen en verantwoordelijk zijn voor het goed functioneren van ICT. Traditioneel gezien wordt ICT beheer vaak ondergebracht bij controllers, ICT managers, systeem-beheerders maar soms ook gedeeltelijk of geheel bij verkopende partijen zoals IT en Telecom  leveranciers.

 

Voor bedrijven waarbij het ICT beheer gedeeltelijk of geheel bij verkopende partijen ligt, bieden wij een onafhankelijk alternatief. Uw eigen Woortman ICT manager verdiept zich in uw bedrijf en is ICT aanspreekpunt voor u, uw medewerkers en uw ICT leveranciers. En dat binnen vooraf bepaalde kaders en tijdsbestek. Een belangrijk onderdeel van ICT  beheer is de 1e lijns helpdesk. Specialistische vragen of storingen kunt u bij Woortman ICT neerleggen en worden samen met uw ICT leveranciers besproken en zo snel mogelijk direct aan u of uw medewerkers teruggekoppeld.

De voordelen van Woortman ICT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ICT specialisten

Een software programmeur heeft vaak geen professionele kennis van communicatie technologie en een netwerk specialist heeft vaak geen professionele kennis van software programmeren. Zeker iets om rekening mee te houden bij het aangaan van nieuwe projecten of het afnemen van nieuwe en innovatieve ICT oplossingen.

Waar staat ICT ook al weer voor ?

 

ICT staat voor Informatie en Communicatie Technologie. Ofwel alle digitale technologieën die te maken hebben met de verwerking van informatie en communicatie. Denk hierbij aan computers, software, telefoons en internet.

In essentie heeft ICT als doel ons meer gemak te geven en tijd vrij te maken voor onze kernactiviteiten, zakelijk en privé. De behoefte naar meer gemak en tijd is een continue proces en daarmee ook de belangrijkste aanjager voor de verdere ontwikkeling van ICT middelen.  

 

Advies en beheer

 

Woortman ICT is objectief en zoekt samen met u naar potentiele leveranciers voor de beste oplossing, prijs en voorwaarden. Het is essentieel dat uw ICT zaken goed worden afgestemd op uw bedrijfsvoering, eisen en wensen maar ook toekomstige groei. Woortman ICT kijkt namens u, technisch en commercieel, naar de mogelijkheden van ICT oplossingen en de bijbehorende leveranciers.

 

 

 

 

ICT trends van dit moment zijn o.a.: Het Nieuwe Werken, Mobile Computing, Apps en Webbased software, Public Cloud, Private Cloud en Voice over IP.

Ontwikkeld door Woortman ICT.